Saa ilmainen esittely tämän hetken lupaavimmista sijoitusasunnoista - ilman sitoumuksia

Lisää yhteystietosi alle, niin saat ilmaisen esittelyn parhaista tällä hetkellä myynnissä olevista sijoitusasunnoista
Heidi Rantakangas
Heidi Rantakangas
Toholampi 04/2022
Read More
Asiointi Asuntoneuvojan kanssa on sujunut mainiosti. Kaikki on sujunut niinkuin on sovittu, ja jos jotain epäselvyyksiä on ollut asiat on selvitetty hyvin. Erinomainen asiakaspalvelu ja oma myyjä on tarvittaessa palvellut myös viikonloppusin:)
Saa ilmainen esittely tämän hetken lupaavimmista sijoitusasunnoista – ilman sitoumuksia

Löydä asiantuntijoiden valitsemat parhaat sijoitusasunnot ympäri Suomea

Helpota nyt asuntosijoittamiseen kuuluvan etsimiseen käytettyä aikaa ja vaivaa ja saa ilmainen esittely Suomen tämän hetken lupaavimmista kohteista. Säästä aikaa ja helpota päätöksentekoa.

Liity Talousviisaan kanssa asuntosijoittajien maailmaan!

Talousviisaan kumppanina toimii Suomen Asuntoneuvoja. He ovat luotettava ja vaivaton asuntosijoittamisen kumppani ja ovat toimineet asuntosijoittamisen yhteydessä jo vuodesta 2012 lähtien. Voit tutustua heihin lisää heidän nettisivuiltaan https://asuntoneuvoja.fi/

Kumppanimme analysoi kohteet puolestasi käyttämällä tietolähteinä mm. Tilastokeskusta, kaavoitustietoja, asuntojen hintaseurantapalvelua sekä muuta markkinatietoa kerääviä tietokantoja. Asuntokohteet ovat sijoittajille valikoituja kohteita, joiden kassavirta on laskettu alustavien laskelmien pohjalta tuottavaksi.

Sovitte Suomen Asuntoneuvojan kanssa tapaamisen, joka tapahtuu Google meetin/Zoomin välityksellä. Eli videopuhelun kautta. Tarvitset puheluun vain itsesi ja mahdollisia lukuja kuukausituloistasi + jotain, jolla voit ottaa muistiinpanoja.

Perustieto alasta on hyödyksi, mutta jos olet lukenut artikkelimme asuntosijoittamisesta ja olet halukas aloittamaan asuntosijoittamisen, on esittely täydellinen aloituskohta.

Monet luulevat asuntosijoittamisen olevan vain varakkaille henkilöille, mutta Suomessa on tällä hetkellä noin 300 000 asuntosijoittajaa, joista suurin osa on tavallisia työssäkäyviä henkilöitä. Asuntosijoittaminen on hyvä sijoituskeino myös ns. ”tavallisille ihmisille” ja voit lukea lisää siihen liittyvistä seikoista artikkelistamme täältä.

Esittelyn jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa Suomen Asuntoneuvojan kanssa asunnon hankintaprosessia ja aloittaa asuntosijoittaminen heidän kauttaan. Voit myös halutessasi antaa heidän hoitaa asunnon hoidon ja vuokralaisten etsimisen, jos haluat osallistua sijoituksen arkipäiväiseen hoitoon mahdollisimman vähän. Saat tästä lisätietoja esittelyn aikana.

Saa ilmainen esittely tämän hetken lupaavimmista sijoitusasunnoista – ilman sitoumuksia